Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.primekid.gr . Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί το ηλεκτρονικό μέσο προβολής και διάθεσης προϊόντων μέσω διαδικτύου. 

Τα Δικαιώματα Σας

Η ιστοσελίδα του www.primekid.gr  έχει δημιουργηθεί από ελληνική εταιρεία που έχει την έδρα της (Αγ. Πάντων - 25 - Αγ. Ι. Ρέντης - 18233) στο Νομό Αττικής με διακριτικό τίτλο "Prime Kid" συνεπώς η λειτουργία και οι δραστηριότητες της διέπονται από την ελληνική νομοθεσία. Τα παραπάνω σημαίνουν ότι οι αγορές σας από το primekid.gr είναι απολύτως ασφαλείς. Με την επίσκεψη σας στο primekid.gr, αποδέχεστε και συμφωνείται με το περιεχόμενο των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

Cookies

Το primekid.gr χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης (Web Browser) στο κατάστημα μας. Ειδικότερα, χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της ιστοσελίδας όπως κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, λίστα επιθυμιών κλπ.

Αλλαγές Στους Όρους & Προϋποθέσεις

Οι διαχειριστές του primekid.gr, διατηρούν κάθε δικαίωμα να τροποποιούν ή να ανανεώνουν τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών οι οποίες πραγματοποιούνται μέσα από τον προαναφερθέντα ιστότοπο. Αναλαμβάνουν δε την υποχρέωση να διατηρούν ενημερωμένη την ιστοσελίδα για οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων αυτών.

Χρήση της Ιστοσελίδας

Η εταιρεία αποποιείται ζημίες οποιουδήποτε είδους, απώλεια δεδομένων, εισοδήματος ή κέρδους, απώλεια ή ζημιά σε περιουσία τρίτων, αξιώσεις τρίτων που συνδέονται με τη χρήση της ιστοσελίδας.

Ιδιοκτησία Των Πληροφοριών/Πνευματικά Δικαιώματα

Η εταιρεία δημιουργεί την πλειοψηφία των περιγραφών (εικονικών και λεκτικών) των προϊόντων για την ιστοσελίδα. Αυτές οι πληροφορίες προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, του ευρωπαϊκού και του διεθνούς δικαίου και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη ρητή άδεια εκείνης. Η λήψη οποιοδήποτε περιεχομένου ή των τιμών από αυτοματοποιημένες διαδικασίες, όπως το spidering, θεωρείται ως παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και απαγορεύεται ρητά, εκτός και αν η προαναφερθείσα λήψη συμφωνηθεί ρητώς με την εταιρεία.

Επίσης, τα λογότυπα και η εμπορική επωνυμία της εταιρείας και των συνεργατών της, τα οποία εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Η εμφάνισή τους στην παρούσα ιστοσελίδα σε καμία περίπτωση δε συνιστά ή επιτρέπει τη χρήση ή αναπαραγωγή τους χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών τους.

Ακρίβεια Των Πληροφοριών

Η ομάδα του primekid.gr έχει θυσιάσει πολύ χρόνο και έχει προσπαθήσει πολύ, χρησιμοποιώντας τις ιστοσελίδας των κατασκευαστών και καταλόγους, για την περιγραφή και την παρουσίαση σε εικόνες των προϊόντων που διαθέτει στους χρήστες και επισκέπτες.

Αν και ο στόχος μας είναι να πετύχουμε 100% ακριβής εικονική παρουσίαση και περιγραφή του προϊόντος, λάθη είναι δυνατόν να συμβούν. Για αυτό το λόγο οτιδήποτε πέσει στην αντίληψη σας, ενημερώστε μας για να προβούμε, απευθείας, στις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις. Τέλος, αν έχετε αγοράσει κάτι που βασίζεται σε μια εικόνα ή περιγραφή που τελικά αποδειχτεί λανθασμένη, τότε, ευχαρίστως, θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων σας.

Ευθύνη Τιμολόγησης Προϊόντων

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στο primekid.gr είναι σωστές κατά το χρόνο της εισόδου. Η πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτα θα χρεωθεί κατά τη στιγμή της αγοράς. Εάν κάποιο λάθος ανακαλυφθεί στην τιμή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό. Η εταιρεία δεν έχει καμία υποχρέωση να εκπληρώσει μια παραγγελία για ένα προϊόν που διαφημίζεται με λάθος τιμή. Σε περίπτωση που παραγγείλετε κάποιο προϊόν και η τιμή του, η οποία παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα, είναι εσφαλμένη για οποιοδήποτε λόγο, θα σας στείλουμε ηλεκτρονικό μήνυμα για να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε αποδεχθεί την παραγγελία σας και θα προχωρήσουμε σε επιστροφή κάθε ποσού που έχετε ήδη καταβάλει σε εμάς.

Υπαναχώρηση

Η υπαναχώρηση είναι το δικαίωμα σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων (όπως αναγράφεται στην ενότητα ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ/ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ)

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών είναι το πρωταρχικό μέλημα της PrimeKid και για αυτό έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Όλα τα προσωπικά στοιχεία και οι σχετικές πληροφορίες των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Η χρήση πιστωτικής κάρτας γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον της Eurobank μέσω του ηλεκτρονικού μας site όπου μέσω της υπηρεσίας Eurobank E-commerce η οποία, έχοντας εξασφαλίσει τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες ασφαλείας 3D-Secure σας εγγυάται μια ασφαλής συναλλαγή. Κάθε φορά που χρησιμοποιείται την πιστωτική σας κάρτα θα πρέπει να βάζετε εκ νέου τα στοιχεία σας διότι δεν αποθηκεύονται και δεν συλλέγονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας για λόγους ασφάλειας.

Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και οι πληροφορίες, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση καθώς και ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας, κρυπτογραφούνται έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.


Στοιχεία επιχείρησης:

PrimeKid Κυριακόπουλος Σπυρίδων

ΑΦΜ: 147730814

ΔΟΥ: Μοσχάτου

Διεύθυνση: Αγ. Πάντων 25 - Αγ. Ι. Ρέντης 18233

Τηλ.: 2121053797

ΓΕΜΗ: 154585008000

 

Αποδεχόμενοι τους όρους χρήσης της εταιρείας μας σημαίνει ότι συμβιβάζεστε με την πολιτική μας.