Επιστροφές / Παράδοση

Πολιτική Παράδοσης

 

Η ομάδα της PrimeKid, εγγυάται την ακριβή παράδοση των προϊόντων σας, όπως εκείνα έχουν συμπληρωθεί στη φόρμα παραγγελίας.

Χρόνος Παράδοσης

Εντός Αττικής η παράδοση γίνεται εντός 2-3 εργάσιμες ημέρες μέτα την ολοκλήρωση της πληρωμής, μέσω courier ήτε μέσω εταιρίας μεταφορών για μεγαλύτερα αντικείμενα.

2-3 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος για παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών της εκάστοτε περιοχής.

4-5 εργάσιμες ημέρες για νησιώτικους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος για παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών της εκάστοτε περιοχής.

Όλοι οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν με απουσία ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών φαινομένων και απεργιών

 

Τιμοκατάλογος Μεταφορικών

Οι παραγγελίες άνω των 100.00 € είναι δωρεάν.
Η χρέωση των μεταφορικών είναι:
5.00 € για παραγγελίες μικρών αντικειμένων
10.00 € για ογκώδη αντικείμενα

 

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Η PrimeKid δίνοντας μεγάλο βάρος στην σχέση ποιότητας προιόντος προσπαθεί να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες κάποιο προιόν της να είναι ελαττωματικό.

Στα προιόντα γίνεται τεχνικός και ποιοτικός έλεγχος πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας.
Σε περίπτωση που παρόλη την δική μας προσπάθεια κάποιο αντικείμενο φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό, αρχικά και για αποφυγή ταλαιπωρίας θα γίνει προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος τηλεφωνικά. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό ο αρμόδιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιστροφή.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.Η PrimeKid οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης.

Εάν υπαναχωρήσετε από την αγορά του προϊόντος, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό· σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων.

Βασική προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντων πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.Σε περίπτωση που το προιον επιστραφεί κατεστραμμένο ή ελλειπεί ή χωρίς τις παραπάνω προυποθέσεις η PrimeKid έχει το δικαίωμα να μη αποδεκτεί την επιστροφή απο τον πελάτη.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Σημειώστε επίσης για την αλλαγή ελαττωματικών προϊόντων απαιτείται και προηγείται τεχνικός έλεγχος από το τεχνικό τμήμα.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επικοινωνήστε μέσω e-mail στο info@primekid.gr 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΤΗ PRIMEKID ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.

 

Πολιτική Ακύρωσης

 

Σε περίπτωση επιθυμίας ακύρωσης της παραγγελίας απο το πελάτη για οποιονδήποτε λόγο, πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση ήτε μέσω email ήτε τηλεφωνικώς. Εάν δεν έχει γίνει παράδοση σε courier η ακύρωση γίνεται άμεσα, δίχως χρέωση, και επιστροφή χρημάτων εντός 3 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που η παράδοση έχει ήδη γίνει , τα έξοδα αποστολής πριν και μετά την επιστροφή βαρύνουν τον πελάτη.

Εξαιρούνται τα προϊόντα "κατόπιν παραγγελίας" όπου απαιτείται προκαταβολή για την παραγγελία του.Η προκαταβολή θεωρείται εγγύηση της παραγγελίας και ΔΕΝ επιστρέφεται.