Η Εταιρεία μας

Η επιχείρηση Prime Kid δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο με βασικό αντικείμενο την εμπορία τροχοφόρων παιχνιδιών που επιβαίνουν τα παιδιά και παιχνιδιών δραστηριότητας, με έδρα την Αγ. Πάντων 31 - Αγ. Ι. Ρέντης - Τ.Κ.18233.

Η Prime Kid ιδρύθηκε υλοποιώντας την ιδέα της δημιουργίας ενός on-line καταστήματος με γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των τροχοφόρων παιχνιδιών σε συναρμολόγηση, εμπορία και τεχνική υποστήριξη έχοντας γνώση της ιδιαιτερότητας και των απαιτήσεων των παιχνιδιών που επιβαίνουν τα παιδιά, επιλέξαμε προσεκτικά την ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και την ποικιλία ώστε να καλύψουμε τις περισσότερες δυνατόν πιθανές ανάγκες σας.

Η έκδοση του
primekid.gr είναι εξοπλισμένη με σύγχρονης τεχνολογίας εφαρμογές ώστε να διασφαλίζει τις on-line αγορές σας, αλλά και να σας δώσει την δυνατότητα να επιλέγετε τα προϊόντα με μεγαλύτερη ευκολία, ευκρινής πληροφορίες με αποτέλεσμα, για εσάς την καλύτερη επιλογή αγαθών.

Οι συνεργασίες μας με τις πιο καταξιωμένες εταιρίες στον χώρο και με επώνυμα brands, εγγυώνται την διασφάλιση της ποιότητας, την έγκαιρη ενημέρωση για τα νέα προϊόντα, τις ανταγωνιστικές τιμές και την υποστήριξη των προϊόντων και μετά την πώληση (after sales service) π.χ. Ανταλακτικά, επισκευή κα.

Η βασική ιδεολογία της επιχείρησης, η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών μας.

Η εξειδίκευση μας στα είδη που διαθέτει το κατάστημά μας εγγυάται την
• Ποιότητα προϊόντων για την ασφάλεια των παιδιών
• Συνέπεια, ακεραιότητα και σεβασμός προς τον καταναλωτή
• Συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας

Στόχος μας είναι να γίνουμε το φιλικότερο προς εσάς on-line κατάστημα, για την απόκτηση ποιοτικών παιχνιδιών με σκοπό την ασφαλή διασκέδαση των μικρών μας φίλων!!!